Kundeudsagn

BalanSind.com

Kranio-Sakral Terapi • Kropsterapi

Biodynamisk BiomekaniskEnergetisk

Bo Bøgvald, 51 år

Tony er umådeligt vidende, og der er næsten altid øjeblikkelige resultater, uanset om det er ondt i nakken, et dårligt knæ eller andre skavanker. Man får virkeligt fornemmelsen af, at Tony arbejder med hele kroppen på en gang… og mere til. Hele familien bruger selvfølgeligt Tony.

Karin, 53 år

Jeg har haft meget stor glæde af Tonys behandlinger gennem de seneste ca. ti år både når jeg har været i en stresstilstand og når jeg har døjet med forskellige former for spændinger og ubalancer i kroppen. Jeg har meget stor respekt for Tonys integritet og faglige talent. Han har efter min mening nærmest magiske evner og altid en venlig, menneskeklog og professionel tilgang. Jeg har gennem årene anbefalet Tony til mange i min omgangskreds, og gør det også gerne her på hjemmesiden.

Mariane Lind

Tony har hjulpet mit syn og dermed min arbejdsevne i månederne efter jeg blev påkørt bagfra i min bil, hvor jeg pådrog mig et dobbelt piskesmæld og en diskus prolaps i nakken. Tony har holdt mig smertelindret igennem et år og jeg er taknemmelig for de professionelle behandlinger, som har gjort, at jeg har evnet at passe mit job og fungere nogenlunde godt i hverdagen.

Birgit Olsson, 70 år

Et fald fra stige resulterede i 3 brud på mit bækken. Efter endt behandling på hospitalet, opdagede jeg, at jeg var vokset skævt sammen. Hvilket resulterede i at mit ene ben var 2 cm kortere end det andet. Mange nytteløse behandlinger senere anbefalede min yogalærer mig at gå til Tony. Det hjalp. Jeg er stadig skæv, men jeg halter ikke mere. Tony har yderligere lettet mig efter en hjernerystelse og et ubehandlet brud i en fodrodsknogle.