Om

BalanSind Terapi

Balance og harmoni i krop og sind

Smertelindring Bedre livskvalitet

Hvorfor BalanSind?

 

BalanSind Terapi er grundlagt med afsæt i min egen livshistorie. For år tilbage fik jeg en sportsskade i ryggen, som jeg ikke kunne komme mig over og i løbet af 3 år var jeg igennem flere forløb med fysioterapi, kiropraktik og adskillige andre behandlingsformer, uden nævneværdig bedring.

 

Efter lang tids tøven lod jeg mig, meget skeptisk, overtale til en Kranio Sakral Terapi (KST) behandling. Den virkede nærmest mirakuløs. De næsten umærkelige, blide og ultra-præcise teknikker fik på en eller anden uforståelig vis min ryg og krop afspændt, korrigeret og smerteforløst. Jeg blev så nysgerrig på hvordan noget så blidt kunne være så effektivt og var nødt til, at dykke dybere i dette “mysterium”. For at få styret min nysgerrighed, tog jeg et KST introkursus, hvilket åbnede en komplet ny og fascinerende verden, som jeg blev ekstremt tiltrukket af. Til min store overraskelse havde jeg terapeutisk flair og talent - mine hænder og sensoriske system kunne fornemme tilstande og ændringer i andre mennesker, deres væv og fysiologi som jeg slet ikke anede. Jeg ville og måtte lære mere, hvilket gradvist resulterede i en gennemført KST-uddannelse. Herefter uddannelse i andre behandlingsmetoder, alle med det til fælles at de også er meget blide.

 

Konklusionen på min egen skade og de mange smerteproblematikker og traumer som jeg efterfølgende har behandlet er, at når det autonome nervesystem faciliteres med en ekstrem blid, nænsom og præcis tilgang, forløses spændinger, ubalancer og traumer på en forunderlig vis som er overlegen ift andre håndfaste og kontante behandlingstyper hvor terapeuten tager "ordentligt" fat. Det er absolut ikke en forudsætning, at det skal gøre ondt for at gøre godt – faktisk tværtimod! Navnlig i forhold til chok og traumer, hvad enten det er et piskesmæld, hjernerystelse eller noget rent psykisk funderet.

 

Efter mere end 15 år i it-branchen, forlod jeg et godt job i Microsoft, for at være lige præcis hvor jeg er i dag, og hvor jeg har været siden 2007. Jeg havde aldrig drømt om, at jeg, som oprindeligt er ingeniør, skulle tage en alternativ form for uddannelse og blive behandler. Den opfattelse er for længst blevet gjort til skamme og i dag har kropsterapien vist mig veje og ikke mindst resultater, som jeg ikke troede var mulige. Ud over Biomekanisk og Biodynamisk Kranio Sakral Terapi anvender jeg også Bio-Tensegrity, trigger-, akkupressur- og bindevævsteknikker - altid sammensat og doseret så minimalt invasive og manipulerende for kroppen som muligt. Herved opnås ikke kun den største effekt men det minimerer samtidig risikoen for overstimulering af det autonome nervesystem og traume-reaktivering. I mine behandlinger indgår også altid italesættelse af de kropslige og følelsesmæssige reaktioner som klienten oplever i forbindelse med behandlingen.

 

I dag er jeg på en særdeles livsbekræftende og meningsuld mission;

 

At hjælpe børn og voksne med tilbagevendende eller kroniske smerter og spændinger, til en bedre livskvalitet med færre eller ingen symptomer, så de kan udfolde deres fulde potentiale og leve det liv som de fortjener og elsker!